a

Hoe werkt het

a
a

Account aanmaken

Het aanmaken van een account en het vervolgens online zetten van je woning is kinderspel. Binnen 3 minuten heb jij je woning al online!
a

Foto's uploaden

Upload de mooiste foto’s van je woning eenvoudig vanaf elk willekeurig device. De volgorde van je foto’s kun je eenvoudig aanpassen.

Vind je het lastig om zelf mooie foto’s te maken? Trano geeft je graag tips waar je op moet letten. Ook kun je via Trano voordelig een professionele fotograaf inhuren.

a
a
a

Omschrijving en woning kenmerken aanvullen

Zet je woning op een aantrekkelijke manier te koop. Een interessante omschrijving en volledige kenmerken helpen je hierbij.

a

Je huis promoten op social media

Trano maakt een kant en klaar bericht voor je dat je direct kunt delen op jouw eigen social media accounts.

Daarnaast kun je via Trano ook adverteren op Facebook, zo kun je snel en eenvoudig jouw doelgroep benaderen.

a
a
a

Bezichtigingen

Potentiële kopers nemen rechtstreeks contact met jou op voor meer informatie over je woning of om een bezichtiging in te plannen.

Zelf bezichtigingen doen is helemaal niet zo moeilijk. Je kent je eigen woning en buurt immers als beste en kan zo alle vragen meteen beantwoorden. Daarnaast ben je voor een bezichtiging niet aan kantoortijden gebonden en kun je uitgebreid de tijd nemen om kopers rond te leiden.

Omdat kopers informatie graag uit de eerste hand ontvangen, wordt een persoonlijke rondleiding zeer op prijs gesteld!

a

Onderhandelen

Is een koper serieus geïnteresseerd? Dan volgt er vaak een onderhandeling over de prijs, de overdrachtsdatum en eventuele ontbindende voorwaarden. Deze onderhandeling voer jij rechtstreeks met de koper. Natuurlijk geeft Trano wel tips waar je op moet letten

a
a
a

Koopakte tekenen

Ben je eruit met de koper? Dan moet er een koopakte opgemaakt worden om alles wat afgesproken is vast te leggen.

Je kunt zelf een koopakte maken of een koopakte op laten maken door een specialist.

Trano geeft je graag meer informatie over de verschillende opties.

a

De overdracht

Op de dag van de notariële overdracht ga je samen met de koper naar de notaris om de overdracht formeel plaats te laten vinden en worden de sleutels van eigenaar gewisseld.

a

Jouw huis op Trano

Meld je vandaag nog aan en verkoop je huis zelf of met een beetje hulp, gratis of voor een laag vast bedrag per maand, op je eigen persoonlijke manier. Gewoon thuis aan de keukentafel.